13 Дек 2019г.
Търново.бг | Какво е Търново.бг | Реклама | За Контакти

Хотел "Принсес"

 

Хотел "Принсес" е напълно реставрирана къща в аристократичен стил - паметник на културата, разположена на тиха улица в идеалния център на град Велико Търново, близо до всички забележителности и важни точки на старата столица.
Хотелът  разполага с  3 самостоятелни хотелски стаи и 7 апартамента с по 2 стаи. Всяка стая е с телевизор, климатик и собствена баня . Хотелът е партньор с една от най-добрите вериги заведения за хранене и развлечения в страната.

 

 Цени за нощувка:

 Самостоятелна стая - за един човек - 25лв.

Двойна стая за двама души ( от понеделник до петък ) - 30лв, ( петък и събота ) - 40лв. на ден!

 Апартамент - 60лв.               

 

 


                         СТУДЕНТСКИ ПРАЗНИК 2019 г. 

За вашия празник, студенти, предлагаме празничен пакет, който включва: две нощувки ( 07.12, 08.12 ), празнична вечеря с жива музика механа "Хаджи Минчо" ,на цена от 100лв. на човек. За повече информация обадете ни се и попитайте. 

                                                  

                          ПАКЕТ ЗА НОВА ГОДИНА.

 Пакетът ни за Нова Година включва: две нощувки в хотела, една вечеря и новогодишна вечеря с жива музика в механа "Хаджи Минчо" ,на цена от 180лв. на човек. За резервации може да пишете на имейла или да ни се обадите.

 

 

 

 

Хотел "Принсес" разполага със следните видове стаи:

Апартамент, Двойна, Двойна лукс, Двойна с 2 единични легла, Единична, Студио
Цени за човек от 15 лв. до 20 лв.
Хотел "Принсес", предлага следните екстри:
  • Безплатен паркинг
За контакти с Хотел "Принсес"
Адрес: Велико Търново, ул. Христо Караминков 20
Телефон:0885 873 441 /0878809545
Имейл:rosenhothomes@gmail.com
Tarnovo.bg ви препоръчва да се свържете с обекта за да научите актуални цени и условия за настаняване. За да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация, моля споменете Tarnovo.bg като място от което сте разбрали за обекта. Благодарим ви!
Форма за Онлайн Резервации
Моля попълнете полетата по-долу за да направите запитване за резервация към Хотел "Принсес". Във ваш интерес е да попълните полетата коректно. Полетата отбелязани със * са задължителни
*
*
Избери дата
*