21 Авг 2018г.
Търново.бг | Какво е Търново.бг | Реклама | За Контакти

Цеца Величкович с концерт на Скариада.BG край Петропавловския манастир

Добавено: Понеделник, 29 Август 2016г, 13:17 | гледана: 296 пъти.
Примата на балканската музика Цеца Величкович ще е специалният гост на тазгодишното издание на Скариада.BG. Концертът на сръбската звезда на открита сцена край Петропавловския манастир до Лясковец ще е на 3 септември 2016 г. от 20:00 часа. Това е първият концерт на Цеца Величкович в северна България. Звездата обаче е за втори път в района на Велико Търново. През септември 2006 г хитовата фолк изпълнителка, заедно с двете си деца, посети за кратко старата столица за да се поклони на гроба на най-големия сръбски светец св. Сава в църквата „Св. 40 мъченици".
На Скариада.BG Цеца ще излезе на сцената заедно с едни от най-добрите сръбски музиканти. Билети за концерта се предлагат в системата и касите на www.eventim.bg на цена от 50 и 25 лева.
Скариада.BG 2016 отново ще е празник, посветен на качеството и традицията на българския вкус, с много весела музика и аромат на скара. В дните от 2 до 6 септември на поляните край Петропавловския манастир ще има истински парад на ритми и доброто настроение с духови оркестри, традиционни месни продукти и ястия и народни веселия.
Повече за Скариада.BG на facebook.com/Skariada.BG