18 Юни 2018г.
Търново.бг | Какво е Търново.бг | Реклама | За Контакти

Велико Търново / Бизнес Каталог / Търговия / Търговия на едро

Търговия на едро във Велико Търново

Kафемашини за офиси, магазини, кафенета и дома SAECO

Kафемашини за офиси, магазини, кафенета и дома SAECO

Италиански и швейцарски напълно автоматични кафемашини за офиси, магазини, кафенета и дома с вградена кафемелачка пълен автомат от лидерите в бранша/SAECO,JURA,SOLIS,SATRAP,GAGGIA,MIOSTAR,ROTEL,TURMIX,KONING,ARIETE,AEG,KRUPS,RHEA и др./в идеално състояние.С натискането на само един бутон, еспресо кафеавтоматите смилат зърнатa, перфектно дозират нужното количество смляно кафе, приготвят наптиката и изхвърлят остатъците от кафе в специалното отделение. Благодарение на патентованата отделяща се кафе група се гарантира перфектно направено кафе при всяко натискане.Постоянен внос от Швейцария, продажби на едро и дребно и много голям избор от всички модели кафемашини,кафемелачки,вендинг автомати и барови машини
на цени от 220лв

saeco

saeco

Кафемашини за офиси, магазини, кафенета и дома с вградена кафемелачка пълен автомат в идеално състояние.С натискането на само един бутон, еспресо кафеавтоматите смилат зърнатa, перфектно дозират нужното количество смляно кафе, приготвят наптиката и изхвърлят остатъците от кафе в специалното отделение. Благодарение на патентованата отделяща се кафе група се гарантира перфектно направено кафе при всяко натискане.Постоянен внос от Швейцария, продажби на едро и дребно и много голям избор от всички модели кафемашини .Гаранционен и следгаранционен сервиз Продажба и на чисто нови кафемашини марка SAECO с гаранция 2 година.Изпращам с куриер на посочен от вас адрес.
.GSM 0889278039 /email: saecoexellent@abv.bg

А1 ТРЕЙД - АТВ Shineray Варна

А1 ТРЕЙД - АТВ Shineray Варна

АТВ-та с регистрация в КАТ и за офф-роуд
АТВ Варна предлага високо качествените АТВ-та (ATV) Shineray на най-добрите цени. Модели от 150 до 350 кубика. Всички модели могат да се закупят и на изплащане.

Бисайд

Бисайд

Официален представител на Beninca grup-Италия.
Автоматика за врати,ролетки,щори,бариери,антипаркинг устройства,стопери-дистанционни управления

НИДИ ООД - Производство на обувки.

НИДИ ООД - Производство на обувки.

НИДИ ООД, гр. Пловдив е специализирана в производството на ежедневни, спортни и работни обувки, медицински чехли и саба, както и детски, дамски и мъжки апрески.

Техно Тех

Техно Тех

От създаването си през 1997 година Техно Тех ООД е лидер в дистрибуцията и логистиката на резервни части,масла и гуми за леки и лекотоварни автомобили.
В продуктовата гама на Техно Тех са над 40 водещи марки на световни лидери от автомобилния сектор. Наши партньори са компании от Англия, Франция, Швеция, Холандия, Белгия, Германия, Италия и др.
Наличната складова база на Техно Тех покрива 97 % от автомобилните марки в България.
Нашето портфолио от продукти и услуги се разширява и усъвършенства всека година.
От началато на 2008 година ние предлагаме абслютно безвъзмездно на клиентите си електронният ни каталог Tech-Cat, които е TecDoc базиран, изцяло на български език, с обновяване на базата 4 пъти годишно, с бърза и лесна навигация в менютата, включващ ценова информация, с възмножност за онлайн обновление.
Техно Тех има собствени търговски обекти във Велико Търново, Габрово, Горна Оряховица и Плевен, всеки от които предлага директна,безплатна, регулярна и бърза доставка на стоки до „врата” на клиентите ни .
Ние осигуряваме ежедневно доставка до своите регионални складове и клиенти.
За професионалното сервизно обслужване Техно Тех разчита и на фирма АвтоМаркет - дистрибутор на широка гама автосервизно оборудване.

1
Искаш да участваш в Търново.бг - Разбери как!
Новини от Велико Търново
Обяви от Велико Търново