20 Окт 2018г.
Търново.бг | Какво е Търново.бг | Реклама | За Контакти

Велико Търново / Бизнес Каталог / Заведения / WiFi Заведения

WiFi Заведения във Велико Търново

АКВАКОРТ

АКВАКОРТ

Комплекс “АКВАКОРТ” е разположен на 9 км. южно от Велико Търново, в красивата местност „КИРЯКОВОТО” до р.Белица и е една добра причина за посещение на града и региона.

Гостите са впечатлени от простора и функциалноста на базата, а също така и от естественната красота и природа. Той е чудесно място за спорт и почивка за малки и големи.

Комплексът разполага с открит басейн с олимпийски размери с шезлонги с чадъри и маси, два тенис корта с настилка от червен шамот и се намира непосредствено до футболния стадион на гр. Килифарево.

Комплекс \"Калоян\" Велико Търново

Комплекс "Калоян" Велико Търново

Механа "Калоян" Велико Търново

Механа "Хаджи минчо"

Механа "Хаджи минчо"

Механа "Хаджи Минчо" е разположена в самия център на старата столица Велико Търново, При нас може да се насладите на традиционна българска кухня, родопски и болярски специалитети, запазени рецепти от "едно време" и отлежали вина. На автентична и уютна атмосфера, търновчани, туристи и чужденци могат да се насладят и на богатото разнообразие от характерни български гозби, приготвени от свежи зеленчуци и уханни подправки, прясно печено месо на жар и пещ, неповторими сладки изкушения. Цялата кулинарна магия се приготвя на момента, поднася се с внимание и усмивка, цените за достъпни, но качеството първокласно.

Ресторант \"Щастливеца\"

Ресторант "Щастливеца"

Ресторант „Щастливеца” е едно изискано, изцяло обновено заведение, разположено в началото на „старата част” на гр. Велико Търново.

Румен Жиков

Румен Жиков

рекламни печатни и интернет издания
безжичен интернет - WiMAX

Хан \"Хаджи Николи\"

Хан "Хаджи Николи"

Хан Хаджи Николи се намира в сърцето на град Велико Търново. Ценен образец на монументална обществена архитектура от късния период на Възраждането. Обявен за Народна старина и архитектурен паметник на културата от Национално значение. Емблематичен и сантиментално обвързан с историята и жителите на старата столица.

1
Искаш да участваш в Търново.бг - Разбери как!
Новини от Велико Търново
Обяви от Велико Търново