20 Окт 2018г.
Търново.бг | Какво е Търново.бг | Реклама | За Контакти

Велико Търново / Бизнес Каталог / Заведения / Кафенета / Сладкарници

Кафенета / Сладкарници във Велико Търново

saeco

saeco

Кафемашини за офиси, магазини, кафенета и дома с вградена кафемелачка пълен автомат в идеално състояние.С натискането на само един бутон, еспресо кафеавтоматите смилат зърнатa, перфектно дозират нужното количество смляно кафе, приготвят наптиката и изхвърлят остатъците от кафе в специалното отделение. Благодарение на патентованата отделяща се кафе група се гарантира перфектно направено кафе при всяко натискане.Постоянен внос от Швейцария, продажби на едро и дребно и много голям избор от всички модели кафемашини .Гаранционен и следгаранционен сервиз Продажба и на чисто нови кафемашини марка SAECO с гаранция 2 година.Изпращам с куриер на посочен от вас адрес.
.GSM 0889278039 /email: saecoexellent@abv.bg

Механа "Хаджи минчо"

Механа "Хаджи минчо"

Механа "Хаджи Минчо" е разположена в самия център на старата столица Велико Търново, При нас може да се насладите на традиционна българска кухня, родопски и болярски специалитети, запазени рецепти от "едно време" и отлежали вина. На автентична и уютна атмосфера, търновчани, туристи и чужденци могат да се насладят и на богатото разнообразие от характерни български гозби, приготвени от свежи зеленчуци и уханни подправки, прясно печено месо на жар и пещ, неповторими сладки изкушения. Цялата кулинарна магия се приготвя на момента, поднася се с внимание и усмивка, цените за достъпни, но качеството първокласно.

Пиано Бар Максимус

Пиано Бар Максимус

Пиано Бар Максимус отново отвори врати на 1 ви февруари 2010г. Откриването се превърна в радостна среща на всички стари и нови почитатели на атмосферата на Максимус. Последваха Празника на виното със специален гост – Теодосий Спасов и Тодоровден с Шкумбата.
Пиано бар Максимус е отворен всеки ден от 15ч и работи като кафе клуб през деня. Всяка вечер след 22.30ч се свири на живо. На пианото е Румен Халачев, а пее Мирела.
Почивен ден – неделя.

Хан \"Хаджи Николи\"

Хан "Хаджи Николи"

Хан Хаджи Николи се намира в сърцето на град Велико Търново. Ценен образец на монументална обществена архитектура от късния период на Възраждането. Обявен за Народна старина и архитектурен паметник на културата от Национално значение. Емблематичен и сантиментално обвързан с историята и жителите на старата столица.

1
Искаш да участваш в Търново.бг - Разбери как!
Новини от Велико Търново
Обяви от Велико Търново