20 Окт 2018г.
Търново.бг | Какво е Търново.бг | Реклама | За Контакти

Велико Търново / Бизнес Каталог / Заведения / Ресторанти / Заведения

Ресторанти / Заведения във Велико Търново

\"Хъшовете \" ЕООД

"Хъшовете " ЕООД

Механа "Хъшове" е разположена в самото сърце на Велико Търново, създадена по каноните на местната архитектурна традиция, интериорът е изцяло в стил "дърво, камък и метал".В "Хъшове" ви очакват весели и запомнящи се вечери с традиционната местна кухня, като в същото време бихте могли да опитате и кухня от други краища на България, като всичко това е комбинирано с добро и бързо обслужване. Със своите 150 места и гъвкава ценова политика, "Хъшове" е предпочитан партньор от български и чужди туроператори за изхранване на организирани туристи. Обстановката е подходяща за организиране на банкети, семейни тържества, сватби, другарски срещи, рождени дни, бизнес вечери, частни партита и т. н.

Атракцион \"Калояновата крепост\"

Атракцион "Калояновата крепост"

Атракцион „КАЛОЯНОВА КРЕПОСТ”

се намира на пътя между Велико

Търново и Арбанаси върху прочутото с чистия си въздух и необикновено беломорско течение Арбанашко плато. От него се открива невероятна гледка от птичи поглед към старопрестолния град.

Уникална архитектура, пресъздаваща средновековен замък с крепостни стени, бойници и кули, е запазеният знак на атракциона-крепост.

Всеки гост на „Калояновата крепост”, преди да прекрачи прага й, е посрещнат от самия цар Калоян в цял ръст и пълно бойно снаряжение - последния паметник на великия владетел в най-новата българска история.

Бар & Грил \"Акропол\"

Бар & Грил "Акропол"

Това е мястото, където можете да се срещнете с приятели, Вашата любов или Вашите бизнес партньори. Мястото за работната Ви закуска, обяд или вечеря. Тука може да опитате над 10 вкуса на ароматната Lavazza или 16 вда бира.

Комплекс \"Калоян\" Велико Търново

Комплекс "Калоян" Велико Търново

Механа "Калоян" Велико Търново

Механа "Хаджи минчо"

Механа "Хаджи минчо"

Механа "Хаджи Минчо" е разположена в самия център на старата столица Велико Търново, При нас може да се насладите на традиционна българска кухня, родопски и болярски специалитети, запазени рецепти от "едно време" и отлежали вина. На автентична и уютна атмосфера, търновчани, туристи и чужденци могат да се насладят и на богатото разнообразие от характерни български гозби, приготвени от свежи зеленчуци и уханни подправки, прясно печено месо на жар и пещ, неповторими сладки изкушения. Цялата кулинарна магия се приготвя на момента, поднася се с внимание и усмивка, цените за достъпни, но качеството първокласно.

Ресторант \"Щастливеца\"

Ресторант "Щастливеца"

Ресторант „Щастливеца” е едно изискано, изцяло обновено заведение, разположено в началото на „старата част” на гр. Велико Търново.

Искаш да участваш в Търново.бг - Разбери как!
Новини от Велико Търново
Обяви от Велико Търново