23 Май 2019г.
Търново.бг | Какво е Търново.бг | Реклама | За Контакти

Велико Търново / Бизнес Каталог / Заведения

Заведения във Велико Търново

saeco

saeco

Кафемашини за офиси, магазини, кафенета и дома с вградена кафемелачка пълен автомат в идеално състояние.С натискането на само един бутон, еспресо кафеавтоматите смилат зърнатa, перфектно дозират нужното количество смляно кафе, приготвят наптиката и изхвърлят остатъците от кафе в специалното отделение. Благодарение на патентованата отделяща се кафе група се гарантира перфектно направено кафе при всяко натискане.Постоянен внос от Швейцария, продажби на едро и дребно и много голям избор от всички модели кафемашини .Гаранционен и следгаранционен сервиз Продажба и на чисто нови кафемашини марка SAECO с гаранция 2 година.Изпращам с куриер на посочен от вас адрес.
.GSM 0889278039 /email: saecoexellent@abv.bg

\"Хъшовете \" ЕООД

"Хъшовете " ЕООД

Механа "Хъшове" е разположена в самото сърце на Велико Търново, създадена по каноните на местната архитектурна традиция, интериорът е изцяло в стил "дърво, камък и метал".В "Хъшове" ви очакват весели и запомнящи се вечери с традиционната местна кухня, като в същото време бихте могли да опитате и кухня от други краища на България, като всичко това е комбинирано с добро и бързо обслужване. Със своите 150 места и гъвкава ценова политика, "Хъшове" е предпочитан партньор от български и чужди туроператори за изхранване на организирани туристи. Обстановката е подходяща за организиране на банкети, семейни тържества, сватби, другарски срещи, рождени дни, бизнес вечери, частни партита и т. н.

АКВАКОРТ

АКВАКОРТ

Комплекс “АКВАКОРТ” е разположен на 9 км. южно от Велико Търново, в красивата местност „КИРЯКОВОТО” до р.Белица и е една добра причина за посещение на града и региона.

Гостите са впечатлени от простора и функциалноста на базата, а също така и от естественната красота и природа. Той е чудесно място за спорт и почивка за малки и големи.

Комплексът разполага с открит басейн с олимпийски размери с шезлонги с чадъри и маси, два тенис корта с настилка от червен шамот и се намира непосредствено до футболния стадион на гр. Килифарево.

Атракцион \"Калояновата крепост\"

Атракцион "Калояновата крепост"

Атракцион „КАЛОЯНОВА КРЕПОСТ”

се намира на пътя между Велико

Търново и Арбанаси върху прочутото с чистия си въздух и необикновено беломорско течение Арбанашко плато. От него се открива невероятна гледка от птичи поглед към старопрестолния град.

Уникална архитектура, пресъздаваща средновековен замък с крепостни стени, бойници и кули, е запазеният знак на атракциона-крепост.

Всеки гост на „Калояновата крепост”, преди да прекрачи прага й, е посрещнат от самия цар Калоян в цял ръст и пълно бойно снаряжение - последния паметник на великия владетел в най-новата българска история.

Бар & Грил \"Акропол\"

Бар & Грил "Акропол"

Това е мястото, където можете да се срещнете с приятели, Вашата любов или Вашите бизнес партньори. Мястото за работната Ви закуска, обяд или вечеря. Тука може да опитате над 10 вкуса на ароматната Lavazza или 16 вда бира.

Комплекс \"Калоян\" Велико Търново

Комплекс "Калоян" Велико Търново

Механа "Калоян" Велико Търново

Искаш да участваш в Търново.бг - Разбери как!
Новини от Велико Търново
Обяви от Велико Търново