23 Май 2019г.
Търново.бг | Какво е Търново.бг | Реклама | За Контакти

ХОТ-ХОУМС ООД

"ХОТ-ХОУМС" ООД е една от водещите агенции за недвижими имоти в град Велико Търново, основана през 2007 година от професионални брокери с дългогодишен опит в бранша. При нас можете да откриете богато разнообразие от оферти (над 800) за недвижими имоти от всякакъв тип: Апартаменти, Ново строителство, офиси и магазини, Къщи - нови, реставрирани или за ремонт, Земеделски земи, промишлени парцели, парцели за жилищно строителство.

Можете да получите адекватни съвети, препоръки и консултации с компетенти брокери и юристи. Фирма се ангажира също така със съдейстие при изготвяне на документи и договори при покупко-продажба на имоти, съдействие при получаване на ипотечен кредит, строителство, ремонти и довършителни работи, отдаване под наем, поддръжка на имоти, смяна на предназначението на земеделски земи, изваждане на документи за строителство и проекти, организиране на БЕЗПЛАТНИ огледи на имотите от които сте заинтересувани.

Нашите клиенти могат да разчитат на нас за пълното съдейтвие от първата до последната стъпка при закупуване на избрания имот.

За контакти с ХОТ-ХОУМС ООД
Адрес: Велико Търново, ул. "Стефан Стамболов" №39 (срещу паметника на Стефан Стамболов
Телефон:0885 133 433
Имейл:office@hot-homes.eu
страница:www.hot-homes.eu
Tarnovo.bg Ви Съветва: Да споменете Tarnovo.bg като място от което сте разбрали за обекта, за да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация. Благодарим ви!