23 Май 2019г.
Търново.бг | Какво е Търново.бг | Реклама | За Контакти

Услуги ВТ

Услуги ВТ ще Ви спести време, нерви и пари! Услуги ВТ е сайт за услуги, който предлага качествена работа на разумно ниски цени. Качествени услуги от всякакво естество бързо лесно и точно 24 часа в денонощието без почивен ден. В зависимост от услугата нашите специалисти работят във Велико Търново, околностите и на територията на ЦЯЛАТА СТРАНА!!!

Услуги ВТ извършва професионално почистване, отпушване, разбиване и изграждане на комини и отдушници, без значение колко е висок и труднодостъпен вашият комин. Нашите специалисти работят професионално, бързо и чисто. Цена по договаряне.При абонамент за услугата-отстъпки.

Услуги ВТ извършва професионално, машинно косене на жилава, сплъстена трева, избуяли диви растения, гъсталаци, коприви, тръстика, райграс и други декоративни треви. Рязане и кастрене на дървета и храсти. При нас ще намерите най-добрите решения за вашата градин! При абонамент за услугата-отстъпки.

Услуги ВТ извършва професионално, машинно рязане на дърва. Нашите специалисти работят бързо и качествено. Използваме най-добрите машини на пазара. Вие може да се възползвате от нашата услуга на територията на Велико Търново и околностите!

Услуги ВТ извършва почистване на всички видове прозорци и витрини. Независимо от височината на която се намират, и неудобното им разположение. Ние работим с най-добрите препарати, осигуряващи не само качествено измиване, а и специален покриващ филм, който не позволява бързото зацапване. Услугата може да се ползва както еднократно, така и абонаментно. Нашата услуга е подходяща, както за офиси така и за частни домове. След ремонт или други силни замърсявания.

Услуги ВТ предлага транспортни услуги до 3,5 тона. Градски и междуградски. Точност прецизност и коректност. Услуги ВТ предлага транспортни услуги над 3,5 тона. Градски и междуградски. Точност прецизност и коректност.

Услуги ВТ предлага цялостно и частично местене от апартаменти, офиси и заведения. Изключителна прецизност и сигурност по време на целия процес. Нашите специалисти се грижат за вашите мебели. Вие сте важни за нас!

Услуги ВТ предлага разпространение на всякакви рекламни материали, плакати, афиши, листовки, брошури. Разпространението на рекламните материали се извършва в срокове съобразени с желанието на клиента и в районите, в които се намират неговите потенциални клиенти.

Услуги ВТ извършва многобройни дейности, свързани с довършителни работи в строителството. Освен тях, на вашето внимание представяме услугата КЪРТИ-ЧИСТИ-ИЗВОЗВА. Ако желаете да направите промени във вашето жилище, офис или др. свързано с къртене и почистване след това, сте попаднали на точното място. Ние предлагаме къртене на бетон, фаянс, мазилки, пробиване на всякакви отвори в бетон и тухла. Също така демонтаж на врати, прозорци, остъкления на тераси и др. Премахваме стари постройки и бараки. Ако не желаете да се занимавате с тежък физически труд или просто нямате тази възможност, изберете нашите услуги на НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ Услуги ВТ е специалист във всички видове гладка шпакловка вътрешни и външни мазилки, релефни шпакловки на помещения, стени, тавани, обръщане на прозорци и врати. Нашите специалисти работят с най-добрите и качествени материали познати на пазара.

Услуги ВТ предлага качествено вътрешно и външно боядисване на апартаменти, къщи, офиси. Високо квалифицираните специалисти на фирмата работят от скеле и въже. С всякакви бои по вкус и желание на клиента: латекс , фасаген, акрил, блажни бои и др. Ние се доверяваме на най-качествените и утвърдени бои на пазара, защото дълготрайната защита на повърхностите и добрият външен вид са най-важни за нас. Нашите бояджии използват екологично чисти бои и лакове, безвредни за здравето и не замърсяват околната среда. При желание на клиента изработваме русунка на всякаква тематика. Най-важното на една сграда е покрива, още повече, ако сградата е старинна.

Услуги ВТ е български сайт, ние уважаваме традиционната българска архитектура и за това ще Ви предложим уникална услуга за РЕСТАВРАЦИЯ НА СТАРИ КАМЕННИ ПОКРИВИ-традиционни за нашите географски ширини. Също така: ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВИ, ПОКРИВНИ КОНСТРУКЦИИ, ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА КЕРЕМИДИ, ИЗГРАЖДАНЕ НА НАВЕСИ, ПАЯНТОВО СТРОИТЕЛСТВО и др. От съвременен поглед КАМЕННИТЕ ПОКРИВИ са чара на българското село, от което неминуемо следва, че трябва да бъдат съхранени и запазени в естествения си вид. Алпинистите на Услуги ВТ извършват всякакъв вид височинна работа. МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ НА РЕКЛАМИ, ПОДДРЪЖКА НА РЕКЛАМНИ СЪОРАЖЕНИЯ, ПОЧИСТВАНЕ НА ВЪНШНИ КОНСТРУКЦИИ, БОЯДИСВАНЕ и много, много други.

Услуги ВТ ще ви свърже с най-добрите в бранша, работещи с огромна прецизност. Всички наши клиенти могат да се уверят в това, след като потърсят нашите услуги. На вниманието на всички наши клиенти, предлагаме услуги свързани с направата на ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ, САНИРАНЕ, САЙДИНГ, ВЪТРЕШНА ИЗОЛАЦИЯ. Услуги ВТ може да ви предложи най-добрите специалисти в тази област, работещи както от въже, по алпийски способ, така и от скеле. Използваните от тях материали са с много добро качество, естествено съобразени с финансовите Ви възможности.

За контакти с Услуги ВТ
Адрес: Велико Търново, uslugivt.com
Телефон:0889177737
Имейл:info@uslugivt.com
страница:uslugivt.com
Tarnovo.bg Ви Съветва: Да споменете Tarnovo.bg като място от което сте разбрали за обекта, за да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация. Благодарим ви!