25 Авг 2019г.
Търново.бг | Какво е Търново.бг | Реклама | За Контакти

Велико Търново / Обяви / Имоти / Парцели Велико Търново

Обяви за парцели и земи във Велико Търново. Парцели в регулация с направен ПУП. Земеделски земи в област В.Търново, обяви за парцели от собственици и агенции за недвижими имоти.

Кравеферма Буйновци

Кравеферма Буйновци

Цена: 48000 лв.

с.Буйновци, общ.Елена

Кравеферма 9892 кв.м. край с.Буйновци в близост до асфалтовия път, вътре с постройка- Краварник 1064 кв.м.

Цена 48000 лв.

Продавам 4 дка земя

Продавам 4 дка земя

Цена: 25000 лв

Продавам парцел 4 дка на главен път, на 800 метра от град Елена на пътя за язовир Йовковци. Ток и вода в съседство

КУПУВАМЕ ЗЕМЕДЕЛСКИ ЗЕМИ !

КУПУВАМЕ ЗЕМЕДЕЛСКИ ЗЕМИ !

Цена: 1

Чуждестранно лице с място на стопанска дейност в България, купува земеделски земи ( ниви, посевни площи, ливади, пасища, мери, овощни градини и др. селскостопански територии ) и гори в области Плевен ,Враца и Монтана ! Приоритетни са общините Кнежа, Бяла Слатина, Борован, Роман и Мездра ! Конкурентни ...

20

20

Цена:

Продавам дворно място с площ 1800 кв.м. в с.Леденик.Имота се намира в долната част на селото точно срещу автобусната спирка на входа на селото.От двете страни имота граничи с асфалтов път.На лице са необходимите документи.

Дворно място Килифарево

Дворно място Килифарево

Цена: 12000лв.

Парцел в регулация, 1000 кв.м, с южно изложение, с 50м лице на обходния път на гр. Килифарево /към прохода Хаинбоаз/ на 13км. от Велико Търново. Градчето е спокойно и живописно, с всички комуникации. Има прекрасен изглед към близките хълмове. Подходящ е както за промишлено, така и за жилищно строителство.

Продавам имот

Продавам имот

Цена: 10

Продавам имот от 7800 квадратни метра в месността "Маринкините мостчета" в землището на с.Леденик.Имота се намира на около 700м. от долния разклон за с.Леденик посока София и има излаз на стария път за София.В близост има ток и вода.Подходящ е за промишлено и складово строителство.Намира се под газ-станцията ...

Продавам имот

Продавам имот

Цена: 170000лв

Продавам 7800 кв.м в землището на с.Леденик в месността "Маринкините мостчета".Имота е подходящ за промишлено и складово строителство.Има излаз на стария път за София и в близост има ток и вода.Намира се под газ-станцията на магистралата.

Продавам имот

Продавам имот

Цена:

Продавам 7800 квадратни метра в месността "Маринкините мостчета" в землището на с.Леденик общ.В.Търново.Имота се намира на около 700 метра от долния разклон за с.Леденик посока София и има излаз на стария път за София.В близост има ток и вода.Намира се под газ-станцията на магистралата София-Варна.

Публикувай обява
Tarnovo.bg във Facebook