23 Сеп 2017г.
Търново.бг | Какво е Търново.бг | Реклама | За Контакти

Велико Търново / Обяви / Имоти Велико Търново

Имоти Велико Търново. Частни обяви за недвижими имоти в област В.Търново. Обяви за имоти от Tarnovo.bg. Намерете имота който търсите, сред многото обяви от продавачи и агенции за недвижими имоти. Тук ще намерите актуална информация за пазара на недвижимото имущество във Търново, и можете да сравните цените измежду многото оферти за имоти в нашия сайт. Купувате или продавате имот? Публикувайте своята обява в Tarnovo.bg, за да намерите купувач или имотът който търсите!

Нощувки

Нощувки

Цена: 10 лв

Давам стая за задочници момчета..Стаята е с 2-е легла и остъклена тераса .Стаята е с безжичен интернет и цифрова телевизия..Цената е 10 лв за легло с включени консумативи.Къщата е в широк център до Езиковата гимназия..

Давам под наем помещение в центъра на гр. В. Търново

Давам под наем помещение в центъра на гр. В. Търново

Цена: 350

Дава се под наем помещение със складове в центъра на град Велико Търново, срещу входа на бившето кино Полтава. Помещението е оборудвано и може да се ползва за хранителен магазин, но също така е перфектно и за офис , фризьорски салон или за сервиз.

Давам под наем хранителен магазин

Давам под наем хранителен магазин

Цена: 350лв/месец

Дава се под наем хранителен магазин в центъра на град Велико Търново, срещу входа на бившето кино Полтава, напълно оборудван и готов за ползване.

Продавам къща на два етажа

Продавам къща на два етажа

Цена: 48000лв

Продавам къща на два етажа, с баня и тоалетна отделени, перилно помещение, ламперия на първи етаж. Дворът с къщата е 1800кв.м, близо до каменната чешма и до центъра. Има камина , голяма тераса- предна и задна , изба, лятна кухня, лозе и овощни дръвчета. От задната тераса има прекрасен изглед към Велико ...

Нощувки

Нощувки

Цена: 10 лв

Давам стаи под наем за задочници и гости на града в града - широк център , между х-л Росица и Езиковата гимназия..Цената е 10 лв за нощувка на човек с включени консумативи.И двете са с включена цифрова телевизия и безжичен интернет..

Нощувки

Нощувки

Цена: 10 лв

Давам стаи под наем за задочници , гости на града и временни работници.. Къщата е е в широк център между Езиковата гимназия и хотел ''Росица''..Цената е 10 лв за нощувка на човек с включени консумативи..Eдната стая е обзаведена със спалня , а другата е с 2-е легла и остъклена тераса.. И двете са с включена ...

Нощувки

Нощувки

Цена: 10 лв

Давам стаи под наем за задочници и гости на града в къща широк център , между х-л Росица и Езиковата гимназия.. Цената е 10 лв за нощувка на човек с включени консумативи .. Едната стая е обзаведена със спалня , а другата е с 2-е легла и остъклена тераса...И двете са с включена цифрова телевизия и безжичен ...

студиен апартамент за нощувки

студиен апартамент за нощувки

Цена: 20лв/на ден

Давам апартамент за нощувки в центъра на Велико Търново с много добра локация до автогара,хранителни магазини,пети корпус.Удобно за студенти и почиващи.

Публикувай обява
Tarnovo.bg във Facebook